Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

TÉLI ESKÜVŐ

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

Téli esküvő a Petneházyba

Ne feledjétek, semmi sem pótolja a ropogó hó hangját, a havas táj mesebeli esti fényeit.

 

Forralt bor, forró tea, kandírozott magvak és még megannyi finomság, mely a téli időszakhoz kapcsolható.

 

Vendégérkezésnél vendégeink vagytok alkoholos és alkoholmentes italokra, térítésmentesen biztosítunk számotokra egy termet ahol felhőtlenül élvezhetitek a szertartást és a buli idejére megajándékozunk Benneteket egy Jager csapolóval és 3 üveg Jagermesiter-rel.

 

Egy mesébe illő esküvői helyszínen nem csak nyáron, de az azt követő időszakban is varázslatos élményben lehet részetek.

 

Kérd még ma ajánlatunkat az info@petnehazyrendezveny.hu e-mail címen.

 

Az ajánlat érvényessége 2017. november 1. – 2018. március 31. között


LEGFRISSEBB HÍREK

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült tocsogós túrós palacsinta serpenyőben.

További hírek >
New York Café TripAdvisor