Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

TÉLI ESKÜVŐ

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

Téli esküvő a Petneházyba

Ne feledjétek, semmi sem pótolja a ropogó hó hangját, a havas táj mesebeli esti fényeit.

 

Forralt bor, forró tea, kandírozott magvak és még megannyi finomság, mely a téli időszakhoz kapcsolható.

 

Vendégérkezésnél vendégeink vagytok alkoholos és alkoholmentes italokra, térítésmentesen biztosítunk számotokra egy termet ahol felhőtlenül élvezhetitek a szertartást és a buli idejére megajándékozunk Benneteket egy Jager csapolóval és 3 üveg Jagermesiter-rel.

 

Egy mesébe illő esküvői helyszínen nem csak nyáron, de az azt követő időszakban is varázslatos élményben lehet részetek.

 

Kérd még ma ajánlatunkat az info@petnehazyrendezveny.hu e-mail címen.

 

Az ajánlat érvényessége 2017. november 1. – 2018. március 31. között


LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor Keresőoptimalizálás Viccek Idézetek Honlapkészítés