Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Rendezvényparkunk

Rendezvényparkunk

Mesebeli házikó a város felett

Rendezvényparkunk a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. Hiszen könnyebben jönnek a gondolatok és garantált a kikapcsolódás is egy üzleti találkozón, tréningen, csapatépítőn is és kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott.

Helyszínünk természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál, így hozzájárul bármilyen jellegű esemény szakmai sikerességéhez is.

A hozzánk érkező vendégek számára a parkolás sem jelent gondot, ugyanis a területen kb. 300 főre megfelelő mennyiségű szabadtéri, őrzött, ingyenes parkolóval rendelkezünk.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására, így az esemény szakmai oldalán túl felfrissítő élményekkel gazdagodhatnak. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban programlehetőségeink szinte korlátlanok. A résztvevőknek területünkön belül különféle sportolási lehetőséggel tudunk szolgálni. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.

 

Lehetséges rendezvény helyszíneink – általános tájékoztatásként

 

Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem áll rendelkezésre. Az eseményekhez kapcsolódó étkezések lebonyolíthatók a szálloda panorámás, teraszos éttermében. Kisebb szekcióülésekre, meetingekre és tréningekre tárgyaló faházaink illetve földszinti tárgyalótermünk nyújtanak ideális helyszínt.

Termeinkben a wifi használata ingyenes.

 

Két nagyobb rendezvénytermünkről részletesebben

Panoráma termünk a szálloda főbejárattal szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. A terem közel 200nm alapterületű, egy légterű, oszlop nélküli, így bármilyen típusú rendezvényre ideális 230 főig, berendezési igénytől függően. Fényzáró függönyök segítségével a helyiség teljes egészében sötétíthető, így bármilyen vetítés technika alkalmazásakor megfelelő. A helység bensőséges és megnyugtató hangulatával hozzájárul a vendégek szellemi felfrissüléséhez, így a rendezvények szakmai sikerességéhez.

Teraszos Körtermünk szintén kb. 200 nm alapterületű, nyitható terasz ajtóinak köszönhetően egy légtérré alakítható az azt körülvevő terasszal. A teremhez tartozó nagyméretű teraszon kívül egy kerthelység is kapcsolódik, amelyek együttesen tökéletes helyszínt nyújtanak különféle outdoor programok megvalósítására. A teremhez különálló mosdóhelyiségek és beépített italpult tartozik, így a résztvevők a szálloda vendégektől teljesen elszeparálhatóak. A teremben beépített grillpult található, illetve a teraszon egy kültéri grillkonyha, így az étkezéseket néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá illetve akár főzőversenyek lebonyolítására is lehetőség nyílik.

Testreszabott ajánlatunkért forduljon bizalommal értékesítő kollégánkhoz a +36 30/633 3028-as telefonszámon vagy írjon nekünk azinfo@petnehazyrendezveny.hu e-mail címre!

Esküvő – Töltse felhőtlenül élete nagy napját a budai hegyek elkápráztató környezetében!

Rendezvényparkunk nyugalmat és meghittséget sugall, mely hozzájárul ahhoz, hogy önfeledten élvezhessék a legszebb napjuk felejthetetlen perceit.

Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem található, (külön bejárattal, mosdóval, bárpulttal felszerelve), melyek csodálatos kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, így romantikus közeget adnak minden típusú esküvőnek.

Panoráma termünk a szálloda főbejáratával szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 120 fő befogadására alkalmas, ám a terem adottságai akár hosszúkás asztalos elrendezést is lehetővé tesznek. A terem családias és bensőséges atmoszférájával tökéletesen illeszkedik minden típusú esküvőhöz.

Teraszos Körtermünk nyitható teraszajtóinak köszönhetően összekapcsolható az azt körülvevő terasszal. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 140 fő befogadására alkalmas, míg a terasz sátrazásával akár 250 fő is helyet foglalhat egy légtérben. A teremben beépített grillpult található, illetve a nagyméretű teraszon egy kültéri grillkonyha, így a vacsorát néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá.

Helyszínünkön mindezek mellett elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Budai hegyekkel a háttérben.

Az esküvők mellett leány- illetve legénybúcsúja szervezésében is számíthat ránk, akár egy visszafogott, csendes összejövetelre, akár egy vagány, belevaló játékokkal tűzdelt bulira vágyik. Többféle programcsomaggal készültünk, ám a javaslatokat minden esetben az Ön stílusához igazítjuk!

 

Esküvői vendégkönyv

Profi csapatunk évtizedes tapasztalata gondoskodik róla, hogy életük legfontosabb napján minden tökéletes legyen. Testreszabott ajánlatunkért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Teklits Tekla: +36 30/633 3028

teklits.tekla@petnehazyrendezveny.hu

 

Szabó Tímea: +36 30/842 4584,

 

szabo.timea@petnehazyrendezveny.hu

 

 

Vállalati rendezvényt, tréninget, csapatépítő szervezőknek

Nem kell többszáz kilométert utaznia, hogy kényelmesen, feszültségmentesen vegyen részt egy konferencián, vagy akár egy üzleti ebéden.  Könnyebben jönnek a gondolatok, kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban lehetőségeink szinte korlátlanok. A 10 fős tréningektől a több száz fős családi napokig szinte minden megvalósítható.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására. A résztvevők élvezhetik a különféle sportolási lehetőségeket, akár teniszezni, akár golfozni vágynak vagy lovagolással kívánják kizárni a rohanó világ zaját. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.

Mindezek mellett a csendes környezetben 45 db saját szaunával ellátott, többszobás, konyhával felszerelt faház található a főépület körüli réten, diszkrét távolságban egymástól, továbbá a Petneházy Club Hotel főépületében található 32 kétágyas stúdiószoba is.

Bővebb információval kollégáink állnak rendelkezésre!

 


címkék: dunyha

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor