Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Libavágó program

Libavágó programajánlatunk

A Dunyha Vendéglő és a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark libaebéddel egybekötött libavágó programja

Aki hagyományos, magyaros, szabadtéri programban gondolkodik, amely egy fél nap alatt, az év bármely szakában lebonyolítható, válassza libavágó programunkat, mely kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt ideális, legyen a cél egy céges csapatépítés, a magyar gasztrokultúra megismertetése külföldi csoportokkal vagy csak egy kellemes, vidám délelőtt baráti társasággal.

A programot kb. 5 fős csoportokra osztva javasoljuk lebonyolítani, minden csapat kap egy egész, megkopasztott libát. A feladat (természetesen konyhafőnökünk segédletével) a liba legértékesebb részének, májának kiszedése, majd az állat feldarabolása. Ezután a vendégek a megfelelő részeket előkészíthetik sütésre, tölthetnek libakolbászt, süthetnek libamájat vagy egyszerűen élvezhetik a környezet adta nyugalmat.

 

Röviden a helyszínről:

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. A Petneházy Club Hotel természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál a hozzánk látogatóknak.

A libavágó programra a létszámtól függően két különböző területet tudunk javasolni. 25 főig a Dunyha Vendéglő fedett teraszán ajánljuk a program lebonyolítását, nagyobb létszám esetén Körtermünket illetve annak nagyméretű teraszát javasoljuk. Mindkét területen rendelkezünk olyan kemencével egybeépített grillkonyhával, amely tökéletesen alkalmas a libafinomságok elkészítésére.

 

Evés-ivás a nap folyamán:

A libavágó program elmaradhatatlan részét képezi egy hamisítatlan libaebéd, így a vendégek kóstolót kaphatnak a magyaros, vidéki ételek ízeiből.  Az ebéd különlegessége – amellett, hogy a fogások egy részét a vendégek készítik elő – a látványos, roston és kemencében készített ételek. Érkezésekor pálinka válogatás, házi töpörtyű, majd roston libamáj, kemencés libacomb és zárásul házi kemencés rétes…..kell ennél több?

Ajánlatkérés: rendezveny@petnehazyrendezveny.hu


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Téli esküvő a Petneházyba

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült totyogós túrós palacsinta serpenyőben.

További hírek >
New York Café TripAdvisor