Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Libavágó program

Libavágó programajánlatunk

A Dunyha Vendéglő és a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark libaebéddel egybekötött libavágó programja

Aki hagyományos, magyaros, szabadtéri programban gondolkodik, amely egy fél nap alatt, az év bármely szakában lebonyolítható, válassza libavágó programunkat, mely kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt ideális, legyen a cél egy céges csapatépítés, a magyar gasztrokultúra megismertetése külföldi csoportokkal vagy csak egy kellemes, vidám délelőtt baráti társasággal.

A programot kb. 5 fős csoportokra osztva javasoljuk lebonyolítani, minden csapat kap egy egész, megkopasztott libát. A feladat (természetesen konyhafőnökünk segédletével) a liba legértékesebb részének, májának kiszedése, majd az állat feldarabolása. Ezután a vendégek a megfelelő részeket előkészíthetik sütésre, tölthetnek libakolbászt, süthetnek libamájat vagy egyszerűen élvezhetik a környezet adta nyugalmat.

 

Röviden a helyszínről:

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. A Petneházy Club Hotel természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál a hozzánk látogatóknak.

A libavágó programra a létszámtól függően két különböző területet tudunk javasolni. 25 főig a Dunyha Vendéglő fedett teraszán ajánljuk a program lebonyolítását, nagyobb létszám esetén Körtermünket illetve annak nagyméretű teraszát javasoljuk. Mindkét területen rendelkezünk olyan kemencével egybeépített grillkonyhával, amely tökéletesen alkalmas a libafinomságok elkészítésére.

 

Evés-ivás a nap folyamán:

A libavágó program elmaradhatatlan részét képezi egy hamisítatlan libaebéd, így a vendégek kóstolót kaphatnak a magyaros, vidéki ételek ízeiből.  Az ebéd különlegessége – amellett, hogy a fogások egy részét a vendégek készítik elő – a látványos, roston és kemencében készített ételek. Érkezésekor pálinka válogatás, házi töpörtyű, majd roston libamáj, kemencés libacomb és zárásul házi kemencés rétes…..kell ennél több?

Ajánlatkérés: rendezveny@petnehazyrendezveny.hu


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor