Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Kutyabarát Dunyha

Kutyabarát Dunyha

Amikor a kutyáddal a városban sétálsz, és egy finom ebédre vagy egy jó kávéra vágysz, sokszor gondot okoz, hogy hová mehetnétek be, vagy, hogy hová tehetnéd őt addig, amíg Te elfogyasztod a frissítő kávédat, ebédedet?
Nos, sajnos mi is tapasztaltuk már, hogy a legtöbb étterem ajtaján ez áll: „kutyát bevinni TILOS”.  
Bár Magyarországon már egyre több kutyás vendéglátó egység üzemel, még mindig alacsony a számuk a kutyás társadalom arányaihoz képest. Mi, a Dunyha Étteremben éppen ezt a számot szeretnénk növelni a főváros külső kerületében, s célunk, hogy éttermi látogatásod során se kelljen magára hagynod négylábú barátodat!  
 
Éttermünk a Budai-hegyek ölelésében található, s így tökéletesen ötvözi mindazokat a szempontokat, amikre felelős kutyatartóként a gazdiknak szüksége van.  
 
A téli és a nyári időszakban egyaránt várjuk kutyás vendégeinket, ugyanis a tűző napon az árnyékot nyújtó teraszon pihenhettek kedvenceitekkel a zöld környezetben, a hűvös idők esetén pedig a belső térben melegedhettek az átfázós és kiadós sétáitok után, melyre szintén nagyszerű lehetőség nyílik éttermünk közvetlen környezetében. A frissítő ilyenkor azonban nem csak a kétlábúaknak jár! A kutyusokat minden esetben friss vízzel kínáljuk meg, hogy kényelmük maximális legyen.  
 
Az igazi kutyások szeretik a természetet.
Az igazi kutyások szeretik a kutyabarát helyeket.
Az igazi kutyások szeretik a Dunyha Éttermet!  
 
Te igazi kutyásnak vallod magad?  - mert mi tárt karokkal várjuk az igazi kutyásokat! :) 
 
Foglalj nálunk asztalt, s jelezd nekünk, hogy kutyusoddal együtt érkezel! 


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor