Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Kutyabarát Dunyha

Kutyabarát Dunyha

Amikor a kutyáddal a városban sétálsz, és egy finom ebédre vagy egy jó kávéra vágysz, sokszor gondot okoz, hogy hová mehetnétek be, vagy, hogy hová tehetnéd őt addig, amíg Te elfogyasztod a frissítő kávédat, ebédedet?
Nos, sajnos mi is tapasztaltuk már, hogy a legtöbb étterem ajtaján ez áll: „kutyát bevinni TILOS”.  
Bár Magyarországon már egyre több kutyás vendéglátó egység üzemel, még mindig alacsony a számuk a kutyás társadalom arányaihoz képest. Mi, a Dunyha Étteremben éppen ezt a számot szeretnénk növelni a főváros külső kerületében, s célunk, hogy éttermi látogatásod során se kelljen magára hagynod négylábú barátodat!  
 
Éttermünk a Budai-hegyek ölelésében található, s így tökéletesen ötvözi mindazokat a szempontokat, amikre felelős kutyatartóként a gazdiknak szüksége van.  
 
A téli és a nyári időszakban egyaránt várjuk kutyás vendégeinket, ugyanis a tűző napon az árnyékot nyújtó teraszon pihenhettek kedvenceitekkel a zöld környezetben, a hűvös idők esetén pedig a belső térben melegedhettek az átfázós és kiadós sétáitok után, melyre szintén nagyszerű lehetőség nyílik éttermünk közvetlen környezetében. A frissítő ilyenkor azonban nem csak a kétlábúaknak jár! A kutyusokat minden esetben friss vízzel kínáljuk meg, hogy kényelmük maximális legyen.  
 
Az igazi kutyások szeretik a természetet.
Az igazi kutyások szeretik a kutyabarát helyeket.
Az igazi kutyások szeretik a Dunyha Éttermet!  
 
Te igazi kutyásnak vallod magad?  - mert mi tárt karokkal várjuk az igazi kutyásokat! :) 
 
Foglalj nálunk asztalt, s jelezd nekünk, hogy kutyusoddal együtt érkezel! 


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Téli esküvő a Petneházyba

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült totyogós túrós palacsinta serpenyőben.

További hírek >
New York Café TripAdvisor