Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Süsd magad! – Kemencebérlés

Süsd magad! – Kemencebérlés

Béreld ki a Dunyha kemencéjét!

 A kemencének az utóbbi időben nagy divatja lett. Ennek oka, hogy a kemencében sütés jóval több, mint egy egyszerű grillezés, a kemencés ételek íze nem csak más, de maga a folyamat is izgalmas, míg elkészülnek a “hamuban sült” finomságok.  

A Dunyha Vendéglő kemencéjét azoknak ajánljuk, akik szeretnék kipróbálni, mitől is olyan különlegesek a kemencés ételek, szeretnék megtapasztalni egy igazi kemencés buli semmihez sem fogható élményét. Baráti összejövetelek, egy családi jeles alkalom megünneplése, vagy egy kötetlenebb program az üzleti partnereknek, mind remek apropója lehet annak, hogy összegyűljünk a Dunyha Kemencéje mellett.  

A vendégek elszántságától függően, az alábbiakban bemutatott három csomagot kínáljuk:

 

 

Süsd magad csomag! – Bérelj kemencét!

Azoknak, akik egy sátortáborhoz hasonló hangulatot szeretnének átélni, a kemence mellé tüzelőanyagot és szakértő személyzetet adunk, hogy  kényelmesen süthessenek-főzhessenek barátaikkal, családtagjaikkal.

Süsd magad csomag! – Bérelj kemencét, ne vásárolj, ne cipekedj!

Vendégeink az általunk biztosított alapanyagokból készíthetik el az ételeket. Számunkra nincs lehetetlen kívánság!

A csomag tartalmazza a kemence bérlését, a tüzelőanyagot, és egy fő segítő személyzetet. Ezen felül a kívánt nyersanyagok függvényében kalkuláljuk ki a szolgáltatás díját.

Süsd magad csomag! – Kemencés buli de luxe

 Azoknak ajánljuk, akik a menü elkészítésében való aktív szerepvállalás nélkül, egyszerűen a kemence környékén üldögélve élveznék a vendéglátást. A vacsora elkészítéséről és a szervizről mi gondoskodunk. Áraink tartalmazzák a vacsora elkészítését, valamint a szervízdíjat.

Ezt a csomagunkat minimum 10 fő esetén tudjuk biztosítani.

A menüvariációk:

1. változat:

  • Étvágygerjesztő ital: fehér vagy rosé fröccs
  • Falatka: bográcsban kisütött meleg libatöpörtyű
  • Főétel: kemencés kenyérlángos
  • Desszert: kalocsai rétes

 

2. változat:

  • Étvágygerjesztő ital: Árpád pálinka
  • Falatka: libatöpörtyű friss kenyérrel és lilahagymával
  • Főétel: egyben sült liba hagymás tört burgonyával, grillezett libamáj házi kenyérrel
  • Desszert: kemencés rétes

 

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keressétek a Dunyha Csapatát az info@dunyha.hu-n!


címkék: dunyha, liba

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor