Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Esküvő

Esküvő

Töltse felhőtlenül élete nagy napját a budai hegyek elkápráztató környezetében!

Rendezvényparkunk nyugalmat és meghittséget sugall, mely hozzájárul ahhoz, hogy önfeledten élvezhessék a legszebb napjuk felejthetetlen perceit.

Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem található, (külön bejárattal, mosdóval, bárpulttal felszerelve), melyek csodálatos kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, így romantikus közeget adnak minden típusú esküvőnek.

Panoráma termünk a szálloda főbejáratával szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 120 fő befogadására alkalmas, ám a terem adottságai akár hosszúkás asztalos elrendezést is lehetővé tesznek. A terem családias és bensőséges atmoszférájával tökéletesen illeszkedik minden típusú esküvőhöz.

Teraszos Körtermünk nyitható teraszajtóinak köszönhetően összekapcsolható az azt körülvevő terasszal. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 140 fő befogadására alkalmas, míg a terasz sátrazásával akár 250 fő is helyet foglalhat egy légtérben. A teremben beépített grillpult található, illetve a nagyméretű teraszon egy kültéri grillkonyha, így a vacsorát néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá.

 

 

 

Helyszínünkön mindezek mellett elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Budai hegyekkel a háttérben.

 

Az esküvők mellett leány- illetve legénybúcsúja szervezésében is számíthat ránk, akár egy visszafogott, csendes összejövetelre, akár egy vagány, belevaló játékokkal tűzdelt bulira vágyik. Többféle programcsomaggal készültünk, ám a javaslatokat minden esetben az Ön stílusához igazítjuk!

 

MEGNÉZEM A GALÉRIÁT>»

 


TÉLI ESKÜVŐ

Ne feledjétek, semmi sem pótolja a ropogó hó hangját, a havas táj mesebeli esti fényeit.

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

 

Forralt bor, forró tea, kandírozott magvak és még megannyi finomság, mely a téli időszakhoz kapcsolható.

 

Vendégérkezésnél vendégeink vagytok alkoholos és alkoholmentes italokra, térítésmentesen biztosítunk számotokra egy termet ahol felhőtlenül élvezhetitek a szertartást és a buli idejére megajándékozunk Benneteket egy Jager csapolóval és 3 üveg Jagermesiter-rel.

 

Egy mesébe illő esküvői helyszínen nem csak nyáron, de az azt követő időszakban is varázslatos élményben lehet részetek.

 

Kérd még ma ajánlatunkat az info@petnehazyrendezveny.hu e-mail címen.

 

Az ajánlat érvényessége 2017.november 1. – 2018.március 31. között


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor