Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Disznótoros ajánlatunk

Aki hagyományos, magyaros, szabadtéri programban gondolkodik, amely egy fél nap alatt, az év bármely szakában lebonyolítható, válassza disznótoros programunkat, mely kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt ideális, legyen a cél egy céges csapatépítés, a magyar gasztrokultúra megismertetése külföldi csoportokkal vagy csak egy kellemes, vidám délelőtt baráti társasággal.

 

Választható csomagok:

 

Disznótor „light” – fél napos program

Modern falusi élményt kínáljuk. Disznótor „light” programunk keretében 20-40 fős csoportok nyerhetnek bepillantást a hamisítatlan vidéki disznóvágás egyes műveleteibe, így a hurka- és kolbásztöltésbe, pecsenyesütésbe.

 

Disznótor „Full” – egész napos program

Disznótor „full” programunkat azoknak a csoportoknak ajánljuk, akik a disznóvágás egész folyamatát át szeretnék élni. Ebben az esetben egy egész disznót biztosítunk, böllérünk pedig a helyszínen, a vendégek előtt pörzsöli meg és dolgozza fel a disznót. Ezen programunkhoz kiegészítő aktivitásokat is javaslunk, így a résztvevőknek a hosszas disznó feldolgozás folyamata alatt is tudunk szórakoztató programokat nyújtani. Néhány játék ötlettárunkból: röfi-darts, gólyalábas akadálypálya.

 

 

Ajánlatkérés: rendezveny@petnehazyrendezveny.hu


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor