Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Disznótoros ajánlatunk

Aki hagyományos, magyaros, szabadtéri programban gondolkodik, amely egy fél nap alatt, az év bármely szakában lebonyolítható, válassza disznótoros programunkat, mely kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt ideális, legyen a cél egy céges csapatépítés, a magyar gasztrokultúra megismertetése külföldi csoportokkal vagy csak egy kellemes, vidám délelőtt baráti társasággal.

 

Választható csomagok:

 

Disznótor „light” – fél napos program

Modern falusi élményt kínáljuk. Disznótor „light” programunk keretében 20-40 fős csoportok nyerhetnek bepillantást a hamisítatlan vidéki disznóvágás egyes műveleteibe, így a hurka- és kolbásztöltésbe, pecsenyesütésbe.

 

Disznótor „Full” – egész napos program

Disznótor „full” programunkat azoknak a csoportoknak ajánljuk, akik a disznóvágás egész folyamatát át szeretnék élni. Ebben az esetben egy egész disznót biztosítunk, böllérünk pedig a helyszínen, a vendégek előtt pörzsöli meg és dolgozza fel a disznót. Ezen programunkhoz kiegészítő aktivitásokat is javaslunk, így a résztvevőknek a hosszas disznó feldolgozás folyamata alatt is tudunk szórakoztató programokat nyújtani. Néhány játék ötlettárunkból: röfi-darts, gólyalábas akadálypálya.

 

 

Ajánlatkérés: rendezveny@petnehazyrendezveny.hu


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Téli esküvő a Petneházyba

Gyere el hozzánk és tartsd meg esküvődet a Budai hegyek által körül ölelt Petneházy Club Hotelben. Garantáljuk a szép és családias környezetet, finom ételeket és italokat, a szakképzett személyzetet, hogy Nektek már csak élvezni kelljen a Nagy Napotok minden egyes percét.

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült totyogós túrós palacsinta serpenyőben.

További hírek >
New York Café TripAdvisor