Éttermi zárva tartás.

    Tisztelt Vendégeink! Éttermünk költözés miatt 2018. január 1-től ZÁRVA tart. Köszönjük megértéseteket! Újranyitásig a libacomb legyen veletek! ;)

Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Cikkek

Dunyha április

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden második vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült totyogós túrós palacsinta serpenyőben.

Dunyha Vasárnapi ebéd

Minden második vasárnap várunk benneteket szeretettel a Dunyha vendéglőben, amikor is szakácsaink a féltett receptek alapján elkészítik és tálalják számotokra Nagymamáink ételeit. Hagyományos formában, húsleves fazékban, húsok és zöldségek zománcos tepsiben és havonta változó házias desszertek várnak mindenkit. Márciusban az unokák kedvence vár kicsiket és nagyokat: Kemencében sült totyogós túrós palacsinta serpenyőben.

Dunyha forradalmi desszertje

Március 15-én ne hagyjátok otthon a kokárdát, hiszen akik kokárdában érkeznek hozzánk, egy kis meglepetésben részesülnek! A meglepetés pedig nem más, mint egy igazi forradalmi desszert!

Dunyha március

A tavasz első hírnöke: a medvehagyma. A magyar gasztronómiába pár éve berobbant növény töretlenül népszerű, hiszen friss, zamatos, tele az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával. Séfünk két medvehagymás étellel is készül nektek, készítsétek a gyomrotokat! ;)

Dunyha farsang

Szeretnéd felidézni egy hamisítatlan farsangi fánk falatozásának élményét? Nálunk ezt megteheted... Természetesen minden házilag készül a lekvártól a sütésig! ;)

január első hétvégéje

Szombaton és vasárnap is, a megszokottól eltérően a’la carte kínálattal várjuk kedves Vendégeinket! Újra elővettük és leporoltuk nagymamánk titkos receptkönyvét a nagy érdeklődésre való tekintettel, és ismét csodálatos ételeket találtunk benne! Ha neked is hiányoznak a hamisítatlan, magyaros ízek, akkor mindenképpen a Dunyhában a helyed! 

Vasárnapi ebéd a Dunyhában

Az ebéddel újév napján is várjuk vendégeinket két turnusban, 13.00-15.00 és 15.00-17.00 óra között. A már megszokott vasárnapi ebédnél büféasztallal készülünk. Az asztalfoglalást javasoljuk.   Az ára: felnőttek esetén 4.950.- Ft/fő, 0-3 éves kor között ingyenes, 4 és 10 éves kor között pedig 50% kedvezményt adunk a gyerkőcöknek.(Az ár tartalmazza az Áfa-t és a szervízdíjat.) Árunk tartalmazza a korlátlan étel- és italfogyasztást (sör, bor, üdítő, kávé, tea) 2 órás időtartamra. Készülünk továbbra is a gyerekek számára játszósarokkal. A család többi tagját pedig finom falatokkal várjuk. Engedjék meg, hogy pihe-puha legyen a Dunyha által minden vasárnap!


2/4

címkék:
LEGFRISSEBB HÍREK

Márton nap a Dunyhában

Ha november, akkor Márton nap és a liba, ami Budapest első libaéttermében a következőt jelenti: november 2-től az a’la carte étlapunk kiegészítéseként további 6 féle libaétel szerepel a kínálatban, így összesen 12 libaétel közül válogathatnak vendégeink. Ételeinket elvitelre is elkészítjük Önöknek.

Séfünk októberi ajánlata a Dunyhában

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

Diós bundában sült lágy tehénsajt roppanós salátalevelekkel, áfonyás vinaigrette-tel

Folyamatosan megújuló séfajánlatunkkal arra törekszünk, hogy egyedi, különleges és szezonális ételeket vonultassunk fel a’la carte étlapunk kiegészítéseként. 

További hírek >
New York Café TripAdvisor Keresőoptimalizálás Viccek Idézetek Honlapkészítés